EKOLOGISKA TRYCK

När vi väljer ekotryck använder vi bara ekologiskt papper, tillhandahållet av en hållbar leverantör, i kombination med hållbart tryck. Under produktionen av dessa beställningar strävar vi efter att minimera belastningen på miljön! Detta alternativ är tillfälligt upp till 55% billigare än de vanliga utskriftspriserna!
Dokumentet redan klart? Beställ sedan ditt ekotryck omedelbart

EKOTRYCK-ALTERNATIV
• Endast ett ekologiskt val av papper.
• Enkelsidig eller dubbelsidig utskrift.
• Val av tre typer av ytbehandling: lösblad, häftning eller stansning.
• Det snabbtorkande bläcket kommer inte att rinna ut när det kommer i kontakt med markörer eller vattenstänk.

EKOLOGISKT
Genom att använda vårt ekologiska 90 grams papper i kombination med snabbtorkande bläck från en ny teknologisk skrivare trycks ekotryck-beställningar ekologiskt och miljömedvetet. Den nya skrivaren behöver ingen värme för utskrift, till skillnad från skrivare med en ”tonerteknik” och är därför mycket energieffektiv. Med kalltrycksteknologi minskar koldioxidutsläppen kraftigt på grund av en minskning av elproduktionen. Dessutom är bläcket, tillverkat av ris, en lägre miljöpåverkan än toner. Färgen är tillverkad av riskli, en biprodukt från risproduktionen. Detta gör att riset kan användas fullt ut: som mat och som produktionsmaterial! På grund av den höga produktionskapaciteten och tekniken för bläckstråleskrivare behöver skrivaren inte köra så länge, vilket säkerställer ett mycket litet miljöavtryck.

EKOPAPPER
Ekopapper papper är tillverkat av jordbruksavfall. Jordbruksavfall ersätter fiberinnehållet i träd så att de inte längre behöver planteras speciellt för pappersproduktion. Genom att använda jordbruksrestmaterial kommer två produkter nu från samma jordbruksmark och till och med från samma gröda: mat och råmaterial för papper. Råmaterialet blir tillgängligt mer än 50 gånger snabbare och utbytet per hektar är nästan 2 gånger högre. Produktionsprocessen för Ekopapper är dessutom koldioxidneutral.
Även om papperet är tillverkat av jordbruksavfall är papperet fortfarande lika vitt och det har den kvalitet som du är van vid från oss. Ekopapper är papper i A-kvalitet och tillverkat med 100% grön el dessutom. Papperet kan även återvinnas upp till sju gånger och garanterar en livslängd på 200 år.

HÄMTNINGSPOÄNG
Vi använder oss av Postnord för leveranser till våra hämtningspunkter i Göteborg. Denna budtjänst använder bara cyklar för att leverera paket. Genom att leverera paketen hundra procent miljövänligt, bidrar vi till att göra staden grönare och en miljömedveten leverans av beställningar.
Om du vill hantera din beställning så ekologiskt som möjligt, välj att hämta på en av våra hämtningspunkter i Göteborg eller hämta den på vår plats! Detta sparar bränsle och bidrar till en lägre miljöpåverkan! Vi är ett av Sveriges mest miljövänliga tryckerier.

HUR SKRIVER JAG UT SÅ EKOLOGISKT SOM MÖJLIGT?
Att skriva ut så ekologiskt som möjligt blir allt populärare, och det är förståeligt! Ekologisk utskrift är bättre för miljön och är inte dyrare än standardtryck. Det är därför vi har olika alternativ för att skriva ut ditt uppdrag så ekologiskt som möjligt. Vi har också standardelement i vår produktionsprocess för mindre miljöskadlig produktion. I Stockholm är tryckeriernas stora mål att enbart leverera ekologiskt tryckta produkter, det är nära för en del av dem men fortfarande inte riktigt där.

Olika värmepumpar

Geotermiskt värmesystem Geotermisk uppvärmning som ett direkt system är det mest effektiva sättet att använda geotermisk energi. Det är en vätska som rinner här direkt

Läs mer »

Naprapat Stockholm

Behandlingsplanen: steg på vägen till återhämtning Behandling hos naprapat Stockholm Behandlingsplanen är en första bedömning av din naprapat av faserna framför dig på din personliga

Läs mer »

EKOLOGISKA TRYCK

När vi väljer ekotryck använder vi bara ekologiskt papper, tillhandahållet av en hållbar leverantör, i kombination med hållbart tryck. Under produktionen av dessa beställningar strävar

Läs mer »

Målare Stockholm

Din målare i Stockholm Vi arbetar som målare i hela Stockholm med omnejd Letar du efter en pålitlig målare i Stockholm? Du har redan tagit

Läs mer »