Entreprenör & snickare i Stockholm och Malmö

Entreprenör & snickare i Stockholm

Letar du efter en entreprenör företag i Stockholm som tar hand om alla aspekter av en renovering eller renovering projekt? BCL i Stockholm är den entreprenör du söker. Vi kan nås för dig 24 timmar om dygnet, så att vi kan börja vårt arbete så snart som möjligt. För att ytterligare minimera din planering och dina kostnader arbetar vi så noggrant och snyggt som möjligt. Oavsett om du letar efter en entreprenör för att bygga, reparera eller underhålla ditt hem eller för din verksamhet lokaler, avlopp, VVS, tak eller pumpning installation … Vi kan hjälpa dig med i stort sett vad som helst!

Entreprenör & snickare i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås med omnejd

BCL AB erbjuder arbete i Stockholm och det omgivande området. Vi gör detta dagligen som entreprenör i Stockholm, Västerås, Uppsala, och dess omgivningar. Vi är också redo för dig just nu.

Renovering av olika projekt
Renovering av kök

Den bästa entreprenören & snickare i Stockholm!

Alla har någonsin sökt en entreprenör i Stockholm och hoppades att expertisen hos denna entreprenör är precis vad de har letat efter. På PCS Total i Stockholm behöver du inte gissa om detta, och du kommer inte att möta obehagliga överraskningar. Hos oss är professionella (konstruktion) tekniska kunskaper, färdigheter och erfarenheter allmänt representerade!

Vårt team fullt av specialister: från rörmokare till takarbetare

Vi är skyldiga vår extra breda kompetens till vårt expertteam av rörmokare, avloppsspecialister, snickare, plattsättare och takarbetare. På grund av dem har BCL ABs vuxit sedan de senaste 35 åren till en viktig entreprenör med en sökt kvalitet, för många kunder från Stockholm.

Renovering av tak

BLC kan utföra en takrenovering för ditt hem eller affärslokaler i Stockholm-området. Med lång erfarenhet är våra snickare riktiga specialister inom takrenovering. Detta kan också ses av vårt professionella tillvägagångssätt. På så sätt hjälper vi dig också att minimera din planering och kostar så mycket som möjligt. Till exempel, om du har takläckage, har BLC tjänster gjort dig rätt plats.

Undvik allvarliga skador på grund av försummelse

Takrenovering glöms ofta bort, men det är oerhört viktigt att hålla koll på ditt tak. Genom att ha ditt tak renoverat i tid, kan du spara en hel del olägenheter och kostnader och förhindra läckor och andra skador. Om du inte är i tid för att utföra en takrenovering, kan du bli orolig av kostnaden för att renovera ditt tak. Ofta påverkas takkonstruktionen i sig också obemärkt, vilket plötsligt ökar kostnaderna. Med en takrenovering av BLC kan du undvika dessa extra kostnader.

När takrenovering är nödvändig?

När behövs en renovering av ditt tak och vad kostar det? Våra snickare på på BLC hjälper dig att besvara dessa frågor. Takreparation är nödvändig om du till exempel lider av sprickor i takluckan. Då behöver taket inte bytas ut i sin helhet. Om ditt tak eller en stor del av takytan är skadad, kan hela taket behöva bytas ut. Våra specialister kommer att besöka dig på plats för att se ditt tak. Vi erbjuder sedan den bästa lösningen för ditt tak.

Takrenovering; olika möjliga arbete

När det gäller takrenovering kan du snart tänka på (delvis) byta tak, men annat arbete är också täckt av takrenovering:

Byte/reparation av rännor

 • Plätering
 • Takisolering
 • Byta takfönster
 • Isolerande takfönster
 • Takrenovering i Stockholm med omnejd

BLC väntar på dig i Stockholm-regionen. Du kan nå oss 24 timmar om dygnet på 073 654 59 59, så att vi kan vara där för dig så snart som möjligt. Dessutom ser vårt specialistteam till att du får takrenovering av högsta kvalitet. Begär en offert utan förpliktelser eller kontakta oss!

Restaurering av fasader

Fasaden på en byggnad är viktig för att upprätthålla väl. Det är den första synen av en byggnad och en viktig del av konstruktionen. Om något är skadat kan detta inte bara leda till irriterande problem, men också ser dåligt. I och med fasadrestaurering av BLC kan fula skador avhjälpas och byggnadens integritet återställs också.

Brett utbud av arbete

Fasadrestaurering omfattar ett stort antal aktiviteter som kräver mycket expertis. På så sätt kan vi ta bort och förnya lederna, skydda eller impregnera fasaden igen och även utvinna fukt från fasaden (injicera fasaden). Dessutom omfattar fasadrestaurering även:

 • Reparera/byt ut träramar
 • Målning
 • Renhållning
 • Byt ut rännstenen
 • BLC för fasadrestaurering

BLC:s snickare har många års erfarenhet av fasadreparation och är därför rätt partner för detta arbete.

Snickeri

BLC har många års erfarenhet av snickeri. Vi har därför erfarna snickare och vår egen verkstad där vi kan utföra förarbete på ett professionellt sätt. Denna verkstad är utrustad med de modernaste maskinerna, så att vi kan producera alla material för att mäta utan problem. Oavsett om du behöver snickeri för ditt hem eller dina affärslokaler, kan vi ordna det snabbt och professionellt, tack vare vår kunskap och expertis.

Alla dina snickeri prydligt arrangerade

När det gäller snickeri kan vi göra mycket för dig. Vi kan erbjuda mycket professionell snickeri på ett effektivt sätt, så att kostnaderna för dig minimeras. Vi kan inkludera:

 • Om golv
 • Ramar
 • Dörrar
 • Badmöbler
 • Skräddarsydda dörrar och ramar
 • Placera takfönster
 • Placera kök
 • Även för renovering av snickeri

Förutom nya snickeri, är det naturligtvis också möjligt för oss att renovera din gamla snickeri. Vi har all kompetens som behövs för att renovera ditt snickeri på ett prisvärt och professionellt sätt. Så här kan vi:

 • Återställa ruttna delar
 • Reparera takfönster
 • Byt ut (stöd) balkar

Olika värmepumpar

Geotermiskt värmesystem Geotermisk uppvärmning som ett direkt system är det mest effektiva sättet att använda geotermisk energi. Det är en vätska som rinner här direkt

Läs mer »

Naprapat Stockholm

Behandlingsplanen: steg på vägen till återhämtning Behandling hos naprapat Stockholm Behandlingsplanen är en första bedömning av din naprapat av faserna framför dig på din personliga

Läs mer »

EKOLOGISKA TRYCK

När vi väljer ekotryck använder vi bara ekologiskt papper, tillhandahållet av en hållbar leverantör, i kombination med hållbart tryck. Under produktionen av dessa beställningar strävar

Läs mer »

Målare Stockholm

Din målare i Stockholm Vi arbetar som målare i hela Stockholm med omnejd Letar du efter en pålitlig målare i Stockholm? Du har redan tagit

Läs mer »