Målare Stockholm

Din målare i Stockholm

Vi arbetar som målare i hela Stockholm med omnejd

Letar du efter en pålitlig målare i Stockholm? Du har redan tagit det första och viktigaste steget, eftersom du har öppnat vår sida. Nu är vi på den kreativa vägen av färg och fasaddesign tillsammans.

I mer än 90 år har Veiron Målare Göteborg varit synonymt med färgstark service och unik prestation:

Alltid vid rätt tidpunkt – även med kort varsel
Vår effektiva organisation och våra högkvalitativa målare gör det möjligt för oss att lova kortsiktiga möten.

Du kan räkna med oss
Du kommer att få ditt personliga erbjudande på målare i Stockholm senast fem dagar efter vårt besöksdatum – och vi kommer att hålla oss till detta. Föredrar du att förvänta dig klumpsummor? Vi gör det enkelt för dig.

Rent arbete!
Resultatet av vårt arbete kommer att övertyga dig – även hur det kommer att inspirera dig. Vår Stockis arbetar snabbt, exakt och helt rent. Dessutom får du 100% frisk luft gratis från oss.

Vårt pittoreska erbjudande som målare för dig

Målare för en vackrare vardag

Vi gör ditt liv vackrare och färggladare och ännu enklare för dig:
Vi finns där för dig, även om du inte är i hemmet då vi målar.
Mer fritid och ledigt utrymme ges till dig
Vi älskar de små sakerna i livet, och vi är säkra på att du gör det också
Få tid för annat genom att anlita en skicklig målare i Stockholm!
Vi gillar att måla för ditt liv! Lär känna vårt arbete och våra kunder. kennen.

Nyheter
Färgtrender 2020
Längtan efter ”The Human Touch” växer sig starkare i tider av digital förändring och artificiell intelligens. Färgexperter har utvecklat underbara färgpaletter som tar in ”Human Touch” i huset. Fokus på ”Dusk til Dawn”, färgen som matchar år 2020

Miljövänlig: Fasadfärger utan titandioxid
Den finns, den miljövänliga versionen för strålande och långvarig fasadfärger utan titandioxid. Tack vare mineralkomponenter mycket väderbeständig och ändå ljust vacker. Våra målare i Stockholm arbetar enbart med miljöcertifierade färger.

Mineralfärger för ett hälsosamt inomhusklimat
Mineralfärger kallas hälsosamma färger. De låter väggar andas och skapa ett välreglerat rumsklimat, stoppa svampar och bakterier, är allergivänliga och skyddar människor och miljö:

Expertis

Målare i över 90 år
År 1930 grundades Veiron Målares verksamhet i Stockholm.
Det är ett av de äldsta målarföretagen i Stockholm.

Kvalificerad målare i Stockholm
Med förkvalificeringen dokumenterar vi vår tillförlitlighet, expertis och prestation med ett godkännandestämpel för måleri- och målningsarbeten, både mot krävande privata och kvalitetsmedvetna kommersiella kunder.

Gamla och traditionella tekniker från våra målare i Stockholm
En av våra specialiseringar är den konstnärliga, ädla och graciösa väggdesign av olika epoker. Vi använder antika och traditionella målningstekniker och kombinerar dem med moderna färger och material.
Marmortechnik
Marmorteknik är en gammal teknik som vi har återupptäckt för oss själva. Ursprungligen utvecklades marmortekniken för att njuta av marmorliknande ytor trots bristen på pengar, eftersom marmor alltid har varit ett fascinerande material och är fortfarande en symbol för rikedom och makt idag.

Syftet med denna teknik är att skapa marmor bedrägligt verklig med pensel och färg. Men vi vill inte bara imitera marmorn exakt. Vi lyfter fram de speciella egenskaperna hos färg, struktur, glans och deras optiska djupeffekt. Med denna teknik, speciella, måleriska accenter kan skapas som gör varje rum ser ännu mer representativ och ädel.

Kalkpresstechnik

Denna teknik använder en högkvalitativ, långmognad träsk kalksten med mineralpigment. Väggarna får en naturlig och något marmorerad effekt med briljans och djup tack vare kalkpresstekniken.

Denna teknik förtrollar varje rum i en Medelhavs-levande oas, med matt eller halvblanka väggar som också kan få en marmor-liknande glöd genom att omarbeta med antik tvål.

Lera

Lera är ett av mänsklighetens äldsta byggmaterial. De flesta av dem förknippar fortfarande lera med brun jord, men lera är nu uppdaterad med den senaste tekniska och design: med tiden har det utvecklats till ett modernt designmaterial med många variationer i form och färg.

Lervariationerna sträcker sig från enkla lerbasgips, till lättanvänd beläggning och spatelgips till det exklusiva glansiga gipset. Inte bara optiken talar för användning av lera, men också det trevliga, naturliga inomhusklimatet är ett avgörande kriterium för användning av lera.

Vill du veta mer? Ring våra målare i Stockholm redan idag!

Olika värmepumpar

Geotermiskt värmesystem Geotermisk uppvärmning som ett direkt system är det mest effektiva sättet att använda geotermisk energi. Det är en vätska som rinner här direkt

Läs mer »

Naprapat Stockholm

Behandlingsplanen: steg på vägen till återhämtning Behandling hos naprapat Stockholm Behandlingsplanen är en första bedömning av din naprapat av faserna framför dig på din personliga

Läs mer »

EKOLOGISKA TRYCK

När vi väljer ekotryck använder vi bara ekologiskt papper, tillhandahållet av en hållbar leverantör, i kombination med hållbart tryck. Under produktionen av dessa beställningar strävar

Läs mer »

Målare Stockholm

Din målare i Stockholm Vi arbetar som målare i hela Stockholm med omnejd Letar du efter en pålitlig målare i Stockholm? Du har redan tagit

Läs mer »