Markiser

Markiser Stockholm

Naturligt ljus och solstrålar berikar känslan av livet som lite annat. Ingen artificiell ljuskälla kommer i närheten av detta. Beroende på solens position och årstiden kan solljuset också vara för mycket av det goda. Jannes Markiser erbjuder ett brett utbud av möjligheter att integrera naturligt ljus från utsidan för att utforma rumsatmosfären. Låt dig inspireras av våra idéer och upptäck möjligheterna till underbart naturligt ljus och maximal boendekomfort i det utsiktsskyddade hemmet. Du kommer att bli överlycklig.

Markiser Malmö

Vertikala markiser i Stockholm för mer komfort
Markiser för fönster erbjuder en mängd fördelar jämfört med konventionella skuggningssystem. De erbjuder ett effektivt skydd mot bländande solstrålar och undviker att värma upp dina lokaler på ett klimatvänligt sätt. Jannes Markiser design markiser fördjupa ditt rum i ett försiktigt trimmat dagsljus utan att helt låsa ute solen. Transparenta markisdukar ger utsikt i det fria samtidigt som du skyddar mot yttre vyer. På Jannes Markiser är det självklart att de kan drivas med lekfull lätthet eller integreras i hemautomation.
Ökad livskvalitet
markiser för fönster säkerställer ett effektivt sol-, bländnings- och klimatskydd. Markisdukarna släpper in mjukt ljus i det inre och återspeglar en stor del av UV- och värmestrålningen, beroende på färg och konsistens. Detta sparar driften av luftkonditionering under varma dagar. Vid svalare temperaturer stannar värmen längre i ditt eget hem. Få ditt mycket privata solsken in i huset med en vertikal design markis från Jannes Markiser.

Fri vy utan insikt
Med textilnyanser från Jannes Markiser kan du alltid hålla en klar bild och skyddas från oönskade vyer från utsidan. Beroende på ditt val av markisduk, kan du också bestämma hur mycket ljus lyser i köket, vardagsrummet eller badrummet. Från ett mångsidigt urval av modeller, tygfärger och mönster kan du välja fönstermarkiser som passar dig och ditt hem. Goda framtidsutsikter, eller hur?
Fallarmkassettmarkiser – även lämpliga för balkonger
Lågutsläpp med gasfjädrar klämmer fast duken i en vinkel på upp till 140 grader mot fönstret. En klassisk kassettmarkis som skyddar mot solen samtidigt som den ger utsikt åt utsidan.
Kombinationen av vertikal och fallarms-kassettmarkis. I det övre området går solen och det visuella skyddet vertikalt, längst ner kan ljusincidensen flexibelt bestämmas av dropparmarna.
Vertikala kassettmarkiser
Markisduken styrs vertikalt över hela höjden framför fönstret och erbjuder optimalt visuellt och bländningsskydd. När den är indragen är den skyddad från vind och väder i hela kassetten, alldeles utsträckt.
Smart system för speciallösningar. Triangulära fönster eller takfönster är försedda med skräddarsytt solskydd av Jannes Markiser.

Markis-system
Fristående markiser i Stockholm
Om du vill skugga din favorit plats i mitten av trädgården eller vid poolen permanent och av hög kvalitet, använda fristående markissystem.
Markissystemen Jannes Markiser pergola, konstruktion, särskiljande eller Jannes Markiser planeten – de är alla sol-, vind- och väderskydd. Visuellt är de prisbelönta faciliteterna med prisbelönt design i kombination med halsdukarna i Jannes Markiser-kollektionen en uppgradering för varje trädgård.
Vill du skugga större områden? Letar du efter lämpliga solskyddslösningar för catering och handel? Kontakta oss på Jannes Markiser i Stockholm

Det finns bara ett fåtal platser som är skyddade från sol, vind och nyfikna grannars ögon på alla sidor.
Det är därför en markis helt enkelt är en del av den atmosfäriska sommaren på en balkong eller terrass. Jannes Markiser 880 är enkel och snabb att montera och imponerar med sin stabila och robusta konstruktion med perfekt driftkomfort.

Jannes Markiser- projekt
Utomhussäsongen är invigd.
Ut i naturen, ut i det fria. Vackra timmar lever på en skyddad och skuggig plats. Som en ledande markis tillverkare, vi vet exakt vad våra kunder förväntar sig av en hög kvalitet sol-och väderskyddssystem.
Därför funderade vi på hur vi kan använda våra markiser ännu mer flexibelt – via välkända monteringsalternativ som väggar eller tak. Vårt mål var att ge människor ännu större möjligheter och frihet i planeringen av deras individuella sol- och väderskyddslösning och därmed möta viljan till fri utveckling i friska luften.
Vår lösning: Jannes Markiser projekt – fristående markissystem tillverkade i Sverige.
Utveckling med framsynthet
Vid utveckling och konstruktion av markissystemen markis har vi lagt särskild vikt vid funktionalitet, flexibilitet och kvalitet hos de material och komponenter som används. Upplev de många möjligheterna till perfekt sol- och väderskydd. Välj ditt individuella och perfekta må-bra-rum enligt dina önskemål och krav. Ser fram emot vackra timmar med en bekväm atmosfär – utanför. Utomhussäsongen är invigd.

Olika värmepumpar

Geotermiskt värmesystem Geotermisk uppvärmning som ett direkt system är det mest effektiva sättet att använda geotermisk energi. Det är en vätska som rinner här direkt

Läs mer »

Naprapat Stockholm

Behandlingsplanen: steg på vägen till återhämtning Behandling hos naprapat Stockholm Behandlingsplanen är en första bedömning av din naprapat av faserna framför dig på din personliga

Läs mer »

EKOLOGISKA TRYCK

När vi väljer ekotryck använder vi bara ekologiskt papper, tillhandahållet av en hållbar leverantör, i kombination med hållbart tryck. Under produktionen av dessa beställningar strävar

Läs mer »

Målare Stockholm

Din målare i Stockholm Vi arbetar som målare i hela Stockholm med omnejd Letar du efter en pålitlig målare i Stockholm? Du har redan tagit

Läs mer »