Naprapat Stockholm

Behandlingsplanen: steg på vägen till återhämtning

Behandling hos naprapat Stockholm

Behandlingsplanen är en första bedömning av din naprapat av faserna framför dig på din personliga helande väg. Så du har en idé direkt i början hur mycket tid och hur många behandlingar du bör förvänta dig tills du har uppnått de mål som diskuterades i den första sessionen i laget med din naprapat. Dessa kan variera från en ökning av rörligheten till mindre smärta och absolut välbefinnande i känslomässiga, mentala och fysiska termer. Vill du veta mer? Ring Niklas Naprapat Stockholm!

Varje behandlingsplan är unik

Även om vi vill ge dig en första inblick i behandlingarna, är det också viktigt för oss som naprapater att uppskatta varje persons unika problem. Som regel kräver behandling av ett symptom som redan finns under en längre tidsperiod en högre intensitet och därmed flersessioner. Till exempel kan utövaren gradvis omorientera kroppsstrukturerna, varvid en starkt framåtböjd hållning initialt mildras. Din naprapat Göteborg kommer att arbeta med dig för att utveckla en hälsosam livsstil skräddarsydd för dig och dina behov, så att du kan bidra till början av ett upprätt liv.

Behandlingsfaser –

Från det första besöket till uppnåendet av dina mål
Sätta upp mål är den viktigaste grunden för effektiv behandling för dig och din naprapat – och därmed för din tillfredsställelse. Vårt mål är att förbättra ditt liv på ett hållbart sätt. För att göra detta är det viktigt att räkna ut exakt vad som gör livet svårt för dig och vilken förändring du vill ha.

Ryggont är utbredd i vår moderna, västerländska värld. Bara i Sverige drabbades två tredjedelar av befolkningen år 2012.
Termen ryggsmärta är bred: orsakerna till smärta mellan skulderbladen skiljer sig ofta.

Ryggsmärta: ett symptom – ingen sjukdom

En av de vanligaste frågorna från våra patienter är: ”Var kommer dessa smärtor faktiskt ifrån?” I ryggen finns olika strukturer som kan orsaka smärta. Ofta är det de intervertebrala skivorna där roten till det onda misstänks. Erfarenheten har visat att symtomen i många fall beror på andra smärtsamma strukturer såsom ryggmusklerna, skulderbladen eller annat. Det är viktigt att inse att ryggsmärta är ett uttryck för en underliggande dysfunktion, det är inte en oberoende sjukdom.
En bra diagnos är absolut nödvändigt för behandlingen. Eftersom ryggsmärta kan komma från så många strukturer i den nära eller ännu mer avlägsna miljön i smärtcentret, är en dianos innan den faktiska behandlingen oumbärlig. Föreställ dig till exempel att du har smärta i nedre ryggen på grund av inflammation i de små kotlederna. Det gamla hem botemedlet att placera en varmvattenflaska på den skadade platsen ger dig obehagliga timmar i detta fall, eftersom inflammation bäst behandlas med kyla. På samma sätt är det absolut nödvändigt att veta om din smärta i nedre delen av ryggen kommer direkt därifrån eller om det har sitt ursprung ovan eller möjligen även i inre organ.
Kontakta oss för att veta mer om hur våra naprapater arbetar.

Smärta i benen – vi kan hjälpa

Om nedre delen av ryggen gör ont, det finns ofta smärta i skinkorna eller benen. För många kan detta vara oroande och du bör verkligen konsultera en expert för att få situationen rätt. Samtidigt finns det dock ingen anledning att vara rädd, eftersom många muskler, ryggradsleder och andra strukturer kan skicka smärta till benen. En grundlig undersökning är viktig för att fastställa den verkliga orsaken. Och sedan för att kunna inleda en riktad behandling.

Blockeringar mellan skulderbladen – som ett knivhugg

Den som någonsin har känt den skarpa smärtan mellan skulderbladen kommer inte att glömma det så lätt. Det beskrivs ofta som ”som en kniv” som oundvikligen hugger vid vissa huvud- och bålrörelser. Ett klassiskt fall för en naprapat. Orsaken till sådan smärta är oftast i vardagen, särskilt i sittande och liggande vanor. Efter behandlingen kommer din naprapat att ge dig omfattande råd om hur du använder din favoritfåtölj, soffa eller skrivbordsstol på ett sätt som skyddar din hälsa.
Ring oss så ger vi dig gärna råd och avgör om och hur vi kan hjälpa till med dina specifika problem och symtom!

Olika värmepumpar

Geotermiskt värmesystem Geotermisk uppvärmning som ett direkt system är det mest effektiva sättet att använda geotermisk energi. Det är en vätska som rinner här direkt

Läs mer »

Naprapat Stockholm

Behandlingsplanen: steg på vägen till återhämtning Behandling hos naprapat Stockholm Behandlingsplanen är en första bedömning av din naprapat av faserna framför dig på din personliga

Läs mer »

EKOLOGISKA TRYCK

När vi väljer ekotryck använder vi bara ekologiskt papper, tillhandahållet av en hållbar leverantör, i kombination med hållbart tryck. Under produktionen av dessa beställningar strävar

Läs mer »

Målare Stockholm

Din målare i Stockholm Vi arbetar som målare i hela Stockholm med omnejd Letar du efter en pålitlig målare i Stockholm? Du har redan tagit

Läs mer »