Takläggare Stockholm

Takläggning

Du kan även läsa mer på våra hemsidor:  http://takläggare-stockholm.nu   http://takläggare-malmö.se

Joahn mästertakläggare har varit i Stockholm i 12 år, men vi har bemästrat vårt hantverk i över 30 år. Vi erbjuder husägare, fastighetsförvaltare och arkitekter i Stockholmregionen individuella lösningskoncept och implementerar dem professionellt. Förutom nya byggnader och renoveringsobjekt omfattar våra tjänster även snabba och okomplicerade reparationer och städning på alla slag. Våra styrkor inkluderar tätningsteknik och takrenoveringar.

Vad talar för oss?

  • Högsta kvalitet och ett mycket bra förhållande mellan pris och prestanda
  • Högkvalitativa bearbetningsmaterial
  • Tillförlitlighet och kompetens
  • Många års yrkeserfarenhet
  • Starkt team
  • Vi arbetar med passion och alltid på gott humör
  • I nödfall är vi snabbt på plats
  • Flexibel avtalad tid
  • Vi utvecklar individuella lösningskoncept

Vårt team

Kvalitet är vår högsta prioritet. Därför anställer vårt permanenta team endast pålitliga, välutbildade proffs. Takmästaren och verkställande direktören Johan stöds av tre takläggare. En kompetent kontorsarbetare säkerställer en väl fungerande alla projekt. Tack vare det goda samarbetet har våra mångåriga medarbetare redan genomfört många takprojekt i Stockholm och det omgivande området tillsammans.

Takläggning

Taket formar avsevärt helhetsbilden av ditt hus, så du anförtror takläggningen till en bra master shop. Takpannor och tegel finns i en mängd olika färger och former – alla kreativa friheter är öppna för dig.

Tätskikt

Korrekt tätskikt skyddar ditt hem från inträngning av fukt. Våra erfarna takläggare är bekanta med tätningsteknik.

Förutom fasaden är taket den största värmekällan. Med bra takisolering sparar du mycket energi och uppfyller kriterierna i den tyska energibesparingsförordningen. Vi visar dig vilken takisolering som är berättigad till ditt hus.

Takkupoler

Med en drava struktur, kan du låta mer ljus i ditt takutrymme och få i livsrum. Duvan öppnar taket uppåt och en del av det sluttande taket tas bort. Det finns många designalternativ, låt våra takläggare ge dig råd.

Takfönster och ljuskupoler

Gungfönster, balkongfönster eller ljus kupol / platta takfönster – en annan belysning lösning passar alla typer av tak. Vi använder endast märkesfönster från RATA, Vemla eller Linux, med utmärkta värmeisoleringsegenskaper för optimal energibesparingar.

Tak grönare

Tak grönare är inte bara en optisk höjdpunkt. Det förlänger också livslängden på ditt tak och sparar energi genom optimal värmeisolering på vintern och värmeskölden på sommaren.

Terrass

För att tåla värme, regn och frost måste terrasser vara optimalt förseglade och bearbetade. Detta förhindrar stressprickor i tätningen och förhindrar fukt från att tränga in. Med en renovering ser vi till att du njuter av din terrass igen på lång sikt.

Renovering av tak

Vid något tillfälle behöver varje hus ett nytt tak, senast efter 60 år. När det gäller takrenovering förnyar vi i grunden takläggning, värmeisolering och delspänningslinje. En stor fördel: Den nya isoleringen förbättrar sommarvärmeskyddet och sparar uppvärmningskostnader på vintern.

Underhåll

Få ditt tak underhållet regelbundet för att förhindra att stora skador kontamineras. Vid takunderhåll kontrollerar vi omedelbart takets skick och reparerar mindre skador. Vi rengör takytan, anslutningar till takfönster eller eldstäder samt rännstenen.

Motstå tyngd

Taken utsätts för tunga laster. När stormar släpper tegel eller vatten rinner ut i det inre efter kraftigt regn, är vi omedelbart till hands som kompetenta takläggare. Vi utför nödvändiga reparationer för att undvika ytterligare skador.

Olika värmepumpar

Geotermiskt värmesystem Geotermisk uppvärmning som ett direkt system är det mest effektiva sättet att använda geotermisk energi. Det är en vätska som rinner här direkt

Läs mer »

Naprapat Stockholm

Behandlingsplanen: steg på vägen till återhämtning Behandling hos naprapat Stockholm Behandlingsplanen är en första bedömning av din naprapat av faserna framför dig på din personliga

Läs mer »

EKOLOGISKA TRYCK

När vi väljer ekotryck använder vi bara ekologiskt papper, tillhandahållet av en hållbar leverantör, i kombination med hållbart tryck. Under produktionen av dessa beställningar strävar

Läs mer »

Målare Stockholm

Din målare i Stockholm Vi arbetar som målare i hela Stockholm med omnejd Letar du efter en pålitlig målare i Stockholm? Du har redan tagit

Läs mer »